PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, April 8, 2011

TELUR …. TELORRRR … TELOQQQQQ..

 

Yang mana satu betul …

heheh ….

ni .. la ni kan..

tengah  dok heboh pasai teloq tiruan ….

yang hampeh tu …. kat Penang lak tu …

tetiba geli geleman nak termuntah rasa tekak ni …

entah2 dah tertelan sebijik dua …. ka berpuluh bijik dah ….

CA nak kongsi kat sini ..

CA taruk gambaq ja… (gambaq semua dari google)

kalau nak baca kliklah linknya …

CA tau… korang suka tengok gambar … dari baca kan kan…… heheheheheh

ada beza dak ….. dak kan …

Perbezaannya  ….. untuk keterangan click SINI

 

Cara dan kaedah membuatnya buat … click SINI

kot kot ada sesapa …. teringin nak buat …. kekdahnya ……

Berita  KOSMO

CA takut gini jaaaaa….

Dalam satu tray ……. dia campoq 2 …. 3.. dalam tu …..

apa korang rasa…….

25 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gigih no membuat telur tu ha... kecik hati kak a-yam kalau tau

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pasni abih la telor ayam mak kat kg kena skodeng dgn kitorang..haha!

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penipuan semakin berleluasa..

Ema said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terer bye dia reka telor

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kucingorengemok
betul... cian kian ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ
kena bela ayam lerr nampaknya .... nanti keluar lak ayam tiruan ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NM02
biasalah tu .....macam macam la ni

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ema
gila kannnnn

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasa...rasa...rasa mcm nak pelangkong jer...

agak-agaknya 'teloq' yang tu, depa gheti buat tak ek?

maira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betui la CA, takut dlm 30 bijik tu, dia letak 2-3 bijik... haru biru jadiknya huhu...

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aNAK2 MEMANG SUKA TELUR...tapi selalunya beli kat giant...harap2 tak ada la terkena dgn telur tiruan tu...

ieda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jom kita bela ayam teloqqqq...

nizamsani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

telur saya asli.

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduhai.. jahat tul diorg ni kan

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makin mahal le telur
banyak kos yg nak di ambik kira

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Queenie
kalau tiruan .... apakah rasanya ... kah3x

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@maira
tu laaa.....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Fadzli Amir
harap2 lah yeee.... kita dok kat negeri ni .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ieda
tu laaa..... ni dok pikiaq nak buat reban kat mana

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nizamsani
pengsann .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3
tu la..... berapa kos dia yeee....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais
tu laa.... kos nak pasti kan asli ke takkkk

lepas ni ada job baru ... specialist telur

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Telur puyuh tak berani lak buat tiruan..

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak de kerja lain ke dorang ni telur pun nak ditiruankan.mesti ayam benggang kalau dia tau.

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

PITAM!
keh3....