PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, April 12, 2011

DARI PUNCAK KE ANGKASA


Good Luck …. 
untuk anak-anak didik kesayangan ….
Akan berentap di Padang Kawad jam 11.30 pagi ini .
3 tahun berturut2 menjuarai pertandingan Kawad Kaki Sekolah2 Pulau Pinang
semoga tahun ini  kejayaan milik kita lagi …..
Doa dan harapan dari semua warga sekolah ….

bravo ………
DARI PUNCAK KE ANGKASA

(…. motto mesti ganass….)
pukul 11.00 …  CA akan pergi sebagai pom pom girl ….. hahahahahah






















pic... from  Pak google...

26 comments:

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kelas chik att... pompom girl tu!!!

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

daaaari kiri....
cepatttttttt jalan !!!


gud luck eberibodi!!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

good luck..

CA yang ajar kawad kaki ni ke?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NM02
hahahah ... jangan tak percaya ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@DrSinga
doakan dr ... taun ni bleh bawa depa gi Sarawak ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

hahaha ..... tolong tengok jeeee

Tapi ..... cikgu yang jadi jurulatih memang terbaekkkkk ....

OKU yang kudung sebelah kaki ... tapi bisa membentuk sebuah pasukan yang disegani ....

satu hari nanti CA citerkan pasai dia ....

Ina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dasyat cik att jadi pompom girl..he.he..gud luck untuk team

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhhhh!~ CA jadik pompom girl...
boleh menang ni...!

good luck!

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Whuah! pompom girl?
angkat kaki mesti tinggi tau, kalo tk sampai ke angkasa sampai ke puncak pun jadi ler...

CA ker yg ajar kawad kaki tu? segaknya anak-anak tu ngan baju no 3 nya...stabas, moga kekal berjaya ya!

aliaaroslan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dulu masa zaman2 kaki berkawad, habis gelap muka..

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi ceegu lg bersemangat,,,,caiyokkk

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

good luck..hehhehe

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak sabar rasanya nak nengok chik Att jadik pom pom girl, jangan lupa ye pakai baju merah tu. semoga berjaya pelajar chik Att berkawad.

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA.. make sure pakai baju yg sama mcm pom pom girl yg dalam gambo tu tau!!!


ehehhee

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pompom girl ala muslimah lah kan..takkan chik att nak pakai sekert kan..haha

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pom pom girl tu, kan....

"mesti ganas"

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ina
macam tak pecayakannnn ..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais
betul uoll.... dah menang pun .. tapi pompom girl lambat sampai...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Queenie
kalau CA ajar.... hancussss

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@aliaaroslan
biasalah tu ..... gelap2 pun suka kan...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team
ceeguuuu memang semangat lebih ..... ngalahkan bebudakkk

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cikceriacorner
thankkkk .... dah berjaya

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina minat Do do Cheng
nanti CA tayang ... gambaq jadi pompom girl kkk ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3
hahahahah ...... kalau jadi macam dalam gambar tu ..... semua tak kawad dah ... tgk pompom girl jaaa

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Pah
kalau pakai skirt ... cam na ropanya kannn

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gedek!
ganasss tu dah jadi trade markk ... hahahahah