PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, April 9, 2011

SAMBAL TUMIS UDANG PETAI ….

 

P1000547

Sekadar menayang ….

jamu mata ekkkk ….

nak menjamu selera …. silalah masak ….

kadang2 …. tonceng jin … tumbuh …. heheheeh

otak ……. penuh … berat … sarat …

hari senin … nak gi menembak ……

selamat berhari sabtu ……

11 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lapar, dah lama tak masak sambal udang ngan petai.makcik ni tak makan petai mentah, kalau masak cam ni laju je mengutip petai. dapat plak ikan masin gelama masam.bertambah nasi.

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huh?! menembak? jelesnya..............

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tembak ape CA?
ce citer.. ce citer..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina minat Do do Cheng
tul..... makan ngan gelama masam.... fuyooooo.... terangkat

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Queenie
menembak rusa best laaa.... hehehhe

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3
hehehhe esok kitee citerrr .... heheheh

jan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fuhhhhh, gambar sambal udang petai mmg menghairahkan. laparrrrrrrq!!!

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pemburu ke? tembak tembak, ni?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

paling layan bila udang campur petai orang belaja..

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CHIK ATT ni nak kene tauuuu....

Buat orang terlior jerrrr

maira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kegemaranku... lama x masak nie...

tembak menemba CA? mari kita tengok siapa yang kena haha...