PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, April 22, 2011

Entry …. uwekkkk … Biol tak sudah …

 

 

DSC07564

uwekkkk …. hahahaha …

jahat kan … CA tak mo cakap banyak …

pelajaran hari ini ialah …… ya murid2…

tengok gambar dan baca keterangan …

fahamkan….

DSC07565 

kenapa namanya banana split……? sila cari jawapan ..

DSC07571

tomyam kuah …. sememngnya hanya kuah

DSC07574

nasi goreng nenas ….. nenas main aci sembunyi …..

DSC07576

Bihun tomyam …… ada toge jepun  ….. jepun makan tomyam ka….

DSC07577

sahabat sebakul  … …. yang selalu jjcm bersama …   ( gaya mesti ampuh….)

kami berada di sini …….

DSC07568

Waktunya …….. sebulan dua yang lepas ..

makan … setelah gigil2 lapar setengah nyawa … cari nasi kat jusco  …

…. macam mana murid-murid …

harap faham …. penerangan hari ini ….

Selamat berhari jumaat …

pada lelaki mukalaf yang baligh dan cukup umur ….

jangan lupa …. solat jumaat ……. Aminn amin

13 comments:

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

johny mana tu?

banana split sebab pisang tu belah dua~~ye kot?haha~

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya sukaaaaa steamboat kat johnny's!!!

ainnoraini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapkan steamboat kat situ...selau gak pegi...

semesti kalau pegi wajib oder banana split tu...

sebabnye dia kene apit dgn dua pisang yg terbelah tu...

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat saya rase kat johhnys jer yang selalu guna tauge jepun tuh..tak pernah jumpa kat tempat lain lagi kan..

cer try nasi goreng cendawan dia.. pergghh.. mantop. tapi kat kl lah..kat penang sana tak tau lah rase nya sama atau idak

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
ooo split tu belah ....ahahhaha

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3
sya pun ... tapi spoil ... baba tak suka

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ainnoraini
kira split tu ... kepitlah yooo

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Pah
ya kaa... nanti nak try .. test tengok ...

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah! Nak cuba la johnny's...

Ok, ok... uncle gi semayang...!

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pehhh......
punyalah laju tangan tu!!

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erm...banana split tu nama dia jadi gitu sebab banana itu telah displitkan dan si aiskrim itulah yang telah menyeplitkan banana tu...

betoi kar che'egu...

kita tak pernah makan kat johnny... paling handai pon makan roti john, tu pon kat dapoq sendiri...

tengok gambaq makanan tu semuanya sedap2 tapi kenapa che'egu uwek2?
che'egu ngandon eh.....

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gambar gerak perlahan kawan sedang menarik mee tu sungguh menarik!! ekekekee

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semua sedap sedap