PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, January 23, 2014

SENYUMLAH WALAUPUN HATI GUNDAH …

 

Senyum itu satu sedekah ..

senyumlah juga pagi ni …. walaupun Cik Echah mengamuk tak mo pegi PASTI ..

Tetiba ja…. mengamuk nak pegi sekolah mama pepagi ni…

Mak dah huwaaaaaaaaaaaaaaa ……. hantar pegi PASTI meraung-raung tak mau turun keta…

ALterpaksalah … angkut mai sekolah juga ….

Sekolah ni bukan tok wan ko punya dik oiiiii ….

boleh sesuka hati nak masuk sini ….

.

.

Buat sementara … sumbat kat PRA sekolah jab …..

DSC_0121

senyummmm senyummmm ….

6 comments:

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dengan senyum lebar baca entry ni...tiba part gigi tu terus terdiam...terkojot acik ha...

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya dah alami peristiwa tu.. terpaksa angkut pi ofis

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nasib baik ada tempat boleh disumbat .....hehehe

tenku butang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihihi.. baca sambil senyum..

Nora Karim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alahai kesian... bad mood la tu tak nak pi pasti...

nyanyisunyi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akak penah anak bungsu tk mau pi taska..lari keliling kereta..tak senang hati nak pi keja..