PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, January 21, 2014

MENDUNG

Mendung tidak bererti  hujan  …

Tapi kalau dah hitam … pekat … melekat gitu …..

Sediakan payung sebelum hujan …

Sobahunnur … sobahulkhair  …..

semoga hari ini semua ceria … dan dirahmati Allah hendaknya …

Belah utara dah start panas … kemarau dah datang ….

DSC_0134

8 comments:

mokjadeandell said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kat peghelih ni sejuk.Ayaq yg dlm kolah macam bubuh ais..

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tulah mak kata kat kampung angin kuat...angin panas la tu malam pulak sejuk gedi.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat utara kalau panas, panas berdenting kan..

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah seminggu tak hujan

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kepong masih hujan lagi tau...semalam balik opis pun lewat..sampai2 kepong dah hujan dah..sedap tido awal malam td

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau mendung....now...leh banjir oooo

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat temerloh ni cuaca mendung je ... hujan tak panas pun tidak...

Nora Karim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh ye la... org kata panas n berangin kuat sebab nak kemarau... :( moga kita semua baik2 saja...