PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, January 22, 2014

FACEBOOK DIBLOCK OLEH 1BESTARINET

 

Nasib badannnnn …

padan mukaaaa …..

agak2 sebab apa  ye ……???????

 

fb

8 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kihkihkihhh..

guna je lah si katak tu!!

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hari tu anak ada bawak balik ID dan password tapi entah mana dia letak...

Nak kena ambik tahu jugaklah jugalah tentang 1BistariNet ni...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@JunAina kak ... boleh request kat web site YES . nanti depa akan sms id.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dr Singa
kadang2. kita ada medium yang mudah ... pi buat hat yg susah. dah tu tak dapat sambutan .... buatlah pelbagai cara... nak paksa bagi pakai gak. lantokk lah. Hakakkk pakai berukband lagi best hahahaha

CikLily Putih said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pakai smartphone jelah surfing facebook ek

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus lah tu...fb ni melalaikan jerk...bila time keja aaa

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takpelah kak.... boleh on9 dgn line sendiri je lah.....

Rai Ourkizuna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe.. kami pun tak lama lagi akan menerima nasib yg sama.. dah lama ada ura ura..