PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, January 27, 2014

Kg Batu Rakit , K.Trengganu

Sobahunnur ...
Sobahulkhair ...
Selamat berhari minggu ....
Apa plan hari ni ....
Ibu ibu .... keja rumah tak pernah habis....
Sesekali .... pejam2 kan mata .... buat2 tak nampak sekejab .... beri ruang utk diri.....
Satu formula yg CA amalkan ..... istilah "sambil" .... sambil sambil lalu .... buat skit . Angkat skit ....
Sambil2 masak .... basuh apa yg dlm singki ....
Sambil2 jalan ke dapur ... bawa apa yang boleh .... kutip apa yg ada ....buang apa yg tak mahu...
Sambil2 tgk tv ... lipat kain sehelai 2.... hehehe .... petua yang bukan petua.....
.
.
.
Picture .... suasana pagi di Kg Batu Rakit , Trengganu ....
Indahnya ..... langit membiru ....
Suasana yang nyaman ...
Rindunya nak ke sana...
Kenapa langit di sana tak sama di sini ?????

2 comments:

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perempuan memang kena pandai menyambil...

tp lelaki cakap nanti kerja tak siap...

haha!

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Biar koje tak habis....bersama pahala yg tak pernah habis jugak dptnya.....