PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, January 20, 2014

MENCURAH AIR KE DAUN …..

 

Lokasi:  Kolam ikan depan bilik kita kat sekolah kita je….

My school Photograper … test skill ….

 

DSC_0181

3 comments:

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalam,

salam ukhuwah dari bunda...

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok boleh tahan hasilnyer.. ha.. ha.. cam pandai jer nak komen.. pada saya sangat cantik... sebab saya tak mampu nak ambik gambar sebegitu..

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni bukan daun mangga ke?