PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, January 30, 2014

POOL

Bukan swimming pool ...
Nampak mcm senang ja ka...
Letak kayu .... jolok je ...
Bola laju masuk lubang ....
Pat kali try ... bukan tak masuk lobang ....
Kena bola pun tak .... hahahahha
.
.
Tak sampai 10 minit ... habis 1 games ...

Baba : dah siap .....

Budak jaga : cepatnya Encik ... terrer ye .. bebudak ni main ...

Baba : aaahhhh terrer .... terrer  ambik bola bubuh dlm lobang ....

Hahahahha .....


2 comments:

Kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Perlukan kepakaran juga ni. :)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya plan nak beli meja pool...puas hati main..hihihih