PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, June 27, 2013

CERITA DI SUATU PAGI AHAD….

 

  DSC_2023

Bibik melayan perasaan … mauuu pulangggg ….

DSC_2025

Menghayati keindahan pagi dan tiupan bayu laut  ….

DSC_2024

Aisyah sudah memulakah langkah …

DSC_2026

ombak datang ….masuk skit

DSC_2027

Ombak pergi … dah separuh basah …

DSC_2028

Mama…… tuuuuuu

DSC_2029

Huhh!!!!!!

DSC_2030

Balik kaki ayam …..

Poket mak … rabak lagi ….

9 comments:

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mak sibuk ambik gambaq ka sampai kasut anak hanyut ombak bawak pi?

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lom mandi pagi dah mandi laut.. [ separuh]

faraherda.razalan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pantai waktu pagi? Sy sukeeeeeeee!

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Punyak syokk lupa semua tiba2 dah sampai ke tengah.

uncle gedek said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

naseb baik baju & sluar tak hilang sekali...

kah kah kah

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suruh la bibik berenang selamatkan selipar yg telah hanyut di telan ombak...kah kah kah

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tektik terkini nak tukar selipar baru :)

shafiq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha , budak2 ,

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lamanya x lepak tepi pantai mcm ni...bestnyaaaa....