PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, June 8, 2013

SELAMAT PANJANG UMUR ...

Cubaan kali kedua..
Hari tu beli di Cameron Highland ...dah innalillah ...
.
.
.
Kali ni beli kat market ...
Harap2 ..panjang umurmu...oh rosemaryku ...

Pada DDZ -  kawasan menembak bagi entry Antara dua bukit

CA pun tak ingat lokasinya.... tapi atas Banjaran Titiwangsa ..hala ke Grik , Perak.


6 comments:

ummiaisyah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ziarah chik att...syok kan kalo dpat idup cik mary tu..br best buat ayam panggang ala jamie tu

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam cikgu
Rosmery tak suka hujan, jangan letak tengah laman... Biaq bawah bumbung, kalau selalu kena hujan jadi regeh dan tak cantik...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Okey, noted...TQ Cikgu CA :)

Rosemary?
Wife saya beli pokok nya kat Cold Storage..cuba gi Cold Storage..

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya guna dried rosemary je :-)

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa ke menda tu....apa istimewa nya

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sepasu berapa $?
Saya pun pakai dried rosemary je...