PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, June 26, 2013

CANDY CRUSH SAGA

 

Huhhhh demam ..

semua demam ngan  CCS..

tak pepasal aku terjebak  sama….

rasa nak hempuk2 tab ni … bila last2 tinggai satu ja tak leh clear ..

images (1)

Sapa lagi yang men benda alah bongok ni ..hahahahah

7 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahhahaaa!!

wa dah level 211!!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahahhaa..saya dah lama bersara main menda alah bongok ni sebab stuck kat level 36!

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

same la kite...

hehe!

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owhhh...kita tak layan....

Acik Erna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA..nasib baik acik tak he he..walaupun di fb tu ramai yang hantar

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahaha
Akak sangkut - marah dan rasa tobat taknak main
Duduk dendiam - teringat nak jumpa gula2 belang + gula2 warna warni......
Ada jin candy crush tu....

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amende tu cikgu? mai ajaq cheq sat?