PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, June 21, 2013

POKOK GETAH

 

P1060797

 

P1060799

 

P1060805

P1060803

CA hanya mampu letak gambar.. nak menulis mood dah ilang ke mana

BP … mencanak naik minggu ni ….. entah apa sebab

jadi pada sesapa yang tak kenal pokok getah …..

Inilah pokok getah ….

.

.

.

Selamat Berhari Jumaat ….

3 comments:

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pokok getah, lame dh tak nampak...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya teringin nak merasai pengalaman menoreh getah :P

Mmg ada hypertension ke? Check BP selang sehari :)

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Budak-budak sekarang sure tak kenai pokok getah. Tengok gambaq CA ni teringat masa kecik-kecik dulu. Main biji getah la, daun getah la.