PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, June 13, 2013

TUAI HASIL

Hasil perkebunan ...
Alhamdulillah ....
.
.
Pada yang jeles tahap gaban tu ...
Mai ...mai ...
Kita lawan tanam sayur ...
Hehehehe...

14 comments:

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah...wah.. dah menuai hasil...kemain egar nmpk ye tu

Kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nanti nak beli pasu besar untuk bercucuk tanam... hehehe

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Timun buat ulam, terung buat pajeri, bendi buat gulai, peria goreng cili/goreng celup tepung, terung bulat masak lemak. Cukup seminggu tak yah fikir2...hahaaa...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team
tu yang eksyen lebih tuu hahahahah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kakcik
heheheheh .... boleh aja kak cik

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@JunAina
butul butulllll

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cis!!!!

Saya sgt jeles okeh!

sebakul sayur fresh!

:P

Aku Bapak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah bestnya berbakti pada tanah!

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hmmm...
hmmm...
hmmm...
(jelez tak terkata ni...)

Nieda ramly said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya suka goreng peria campur telur + cili padi.berasap makan nasi.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

sukeeeeee sangat sangatttt
sila jelesss banyak2...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aku Bapak alhamdulillah

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Ibu n Abah

aum aummmm

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Nieda ramly

baru dok belajaq makan ... tak ahan bau dia ..