PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, July 5, 2013

MISTERI ZAMAN PERSEKOLAHAN ….

 

Koleksi pilihan zaman sekolah rendah …

DSC_1536

Perasan macam nak jadi PI masa tu ….

Best kan…..

16 comments:

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Enid Blyton pun best

Asyifa Mustaffa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada 1 buku tu...heronya nma perempuan...klau x silap Salma kut...itu yg slalu duk baca dulu...lepas tu yg 1 lgi tu...adik beradik tu,nma apa...x ingt dah...

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

betui...saya ada byk siri salma tu..sgt feeling PI...mane ye nak cari buku citer mcm nie...nak kasi anak2 baca lak

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team

dekat library sekolah banyak ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Asyifa Mustaffa

satu lagi nancy drew

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@sudipVSsenduk

aahhhhh betoii

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kecik2 suka baca 5 sekawan..
Berangan nak jd PI jugak....
Buat file jugak tu..

Amoi Farah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka dulu selalu kalau pergi library mesti akan baca

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

simpan lagi eh??

cayalah!!

Kasih Ilmar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Anak lelaki saya minat sangat buku cmtu. :)

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dulu zaman sekolah, saya suka buku buku Enid Blyton, Siri Salma, Hardy Boys....

Amin A. R said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siri salma dulu saya ada buat koleksi.. tapi lepas pindah rumah, buku2 tu pun entah ke mana. agaknya dah terbuang kot. hihi. sekarang dah tak de kot buku macam tu.. :)

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Teruih teringat masa kecik-kecik dulu. Cukup serba 1 set saya ada dulu siri buku-buku penyiasatan ni.

Mamasya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aslmkum Cik Att
sama....dulu suka baca buku penyiasatan...spt Enid blyton.

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum cik att...yg perasan nk jd PI tu I ler...hihihi

Kniedaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

favourite dulu-dulu ni..hehe