PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, June 14, 2013

JAGUNG TAIWAN

Dah keluar dah ...
Tunggu bulu dia tukar warna coklat ....
Kita petik k.....

9 comments:

faraherda.razalan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Peh!! Sedap klu bt bubur. aduhai...mane nak cri ni?

Ayah Zain said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah. suburnya. Alhamdulillah. berbudi pada tanah

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selalu berangan nak tanam jagung
Tak dapat2 pun...
Dalam pasu hidup tak?

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Makchaq masa bujang2 dok menyewa pernah tanam jagung ngan kacang tanah kat belakang rumah, punya banyak hasil sampai jenuh dok bersedekah.. ialah makchaq hanya berdua dengan kawan..mana nak termakan... sayuq2 pun memang kena bawak pi ofis bila petik..

MystoryPic said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah... lepas ni boleh buat bubur jagung... sedaaaap

Kasih Ilmar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Waa..baguslah Chik Att ni..rajin!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tesco banyak ni

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ehh..apa siputih dok baut celah pokok jagung tu.

CA tak sabar nak tunggu hasilnya.

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suka makan jagung rebus, jagung bakar, bubur jagung, air jagung, aiskrim jagung, bingka jagung, kastad jagung & bertih jagung je...