PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, February 27, 2012

Terima kasih atas ingatan ..

 

 

DSC00084_2

Pagi tadi …

Selepas hampir 25 tahun  …

CA bertemu dengan sahabat lama ….

Membar sekole … sekepala … se se .. segala se..

Rindu sungguh …

memang tak berubah …cuma size saja yang berubah hehehe

cakap cakap sembang sembang …. Tak sedaq 2 jam berlalu ..

Banyak sungguh cerita …

Apa … pun thank sahabat … buah tangan dari jauh ….

.

.

.

.

CA dioffer sambung belajar bawah seliaannya ..

.

.

pikir pikir dan masih pikir ….

Moga di datangkan Ilham oleh Allah ..

Dimurahkan rezeki ….

InsyaAllah …

9 comments:

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau offer bagus, apa nak fikir2 lagi CA...moga berjaya ya.

kakchik@ella said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fikir baik2 ye CA. Tp kan, utk kebaikan .. pe slhnya, kan.

KC doakan CA bertemu jawapan.

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak rugi sambung belajar .. tambah2 ada tawaran gitu.

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sambung belajar? wow!! bestnya...bukan semua org bertuah dan ada peluang utk sambung belajar tau CA...

apapun, fikir bebaik ye...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak Q , Kak Chik , Al Lavendari & Wahida ~ memang bagus. Tapi CA kalau boleh nak buat full times.... Dah tak nak dah buat sambil kerja. Tua2 ni tak larat nak gabung 2 tanggungjawab dalam 1 masa . Harap2 ada rezeki .....

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wow! bestnya sambung belajar. Kalau full time, dapat tumpukan betul2.. part time ni takut yg dikejar tak dapat, dikendong keciciran..

Tepuk dada, tanya selera.
Good luck CA

ernizz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak join sambung skali blh CA??

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga dipermudahkan dan good luck andainya menyambung pelajaran...

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CHIK ATT. Semoga setiap keputusan akan memberikan kepuasan dan kebaikan kepada semua pihak..

All the best!