PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, February 14, 2012

MENEMUDUGA OLEH PENEMUDUGA …

 

DSC00156

Menemuduga 12 orang calon ..

bukan calon pilihanraya …

Calon ketua murid …

Kita dulu2 …. mana ada semua ni ..

Sekarang ni dah tak boleh …

cikgu suka-suka buat keputusan pilih sesapa yang layak jadi Ketua Murid ..

Ada ibu bapa akan pertikai …. jika anak mereka tak terpilih …

Jadi sebagai evidiannya …. Temuduga perlu dijalankan ..

Siapa yang layak ….

Mereka yang dapat melepasi temuduga ini …

Penin pala cikgu tauu ……

7 comments:

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pernah 3 tahun berturut2 jadi ketua murid form 1-form 3. Kekadang t'fikir jugak.. Aku ni layak atau saja diaorg nak pekena sbb mereka malas nak jalan'n tanggungjawab

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Macam-macam aihhh mak bapak la ni....

-gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uncle dulu ketua lanun masa sekolah

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dah ditemuduga dan dapat calonnya pun nanti mesti ada yang tak puas hati juga. ;-)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sakit perot gelak baca komen uncle Gedek!!! hahahaha

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penemuduganya pun ramai....soalan pun mesti power...yelah nak cari yg berkualiti..lepas ni kalau ada lagi yg tak puas hati interview plak mak pak tu...kihkih.

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya dulu jadi pengawas...ceegu main ha...ko..ko..ko..ko....sok balik dpt tie...ehehehhehe