PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, February 22, 2012

ISTIQAMAH DALAM TUGAS

 

 

Mak Leha ni bukan nak membebel …

tapi kadang2 tersirap juga darah ….. hangin juga satu badan

Zaman Mak dulu ~ apa saja orang atas  bagi … tahu tak tahu semua angguk aja…

Kalau tak tahu …. pandai2 la belajaq buat ..

Aihhhh sekarang ni …… boleh  pulak mai komplen2 … tugas tak sesuai dengan jiwa la..

Heran … heran …

Dik dik oiii … ISTIQAMAH dalam tugass….. AMANAH tu..

 

DSC_9827

 

Hari tu tenggelam lama  …….

Sibuk dengan kehadiran tetamu luar negara

 

 

DSC_9875

 

 

My Bos  …. dengan  Bos Anuban … 

Menandatangani MOC dengan Anuban Kalasin School , Thailand 

InsyaAllah …. kunjungan balas akan menyusul  ….

Mak Leha berenti dulu …

nak pi  join perarakan MaulidurRasul …

Harap2 …. malam ni tak adalah urat aku  kejang .

9 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Budak2 sekarang mungkin tak rasa susah, itu yang semuanya nak ikut selera mereka saja tanpa mempedulikan peraturan sedia ada.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Makna kata lepas ni ada lawatan ke Thailand lah..best...

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

emmm... bab keja ni... jangan banyak songeh lah...
nanti hujung bulan - rasa tak berkat aje gaji yg diterima...
keh keh keh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik
budaya org muda zaman sekarang . kerja semua nak yang mudah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

InsyaAllah .... ikut perancangan bulan 4

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais milo

Ya .... keberkatan itu yang penting

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kunjugan balas ke thailand?

wah.... bestnyerrrr

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak ikut gi thailand..
nak ikut gi Thailand..
nak ikut gi Thailand..

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mak Leha...
Mak Leha ikut sama dalam kunjungan balas nanti tu ker?
hati2 taw...