PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, February 15, 2012

APAM MEKAR …

 

 

DSC00062

Apam mekar ….

sekadar tayang gambar .

Resepi …. google ja …. APAM MEKAR …

.

.

.

Kenapa yaaa…

Mata kanan asyik berkedip2….

Habaq mai sat …

5 comments:

ainnoraini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang mekar pun..
Kalau makan lagi sedap tak cukup satu..

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Orang kata (bukan saya kata na), mata kanan kedip nak tengok org jauh. Sekadar berkongsi bukan fakta....

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya... iols suker makan apam ni.. hanya tak reti nak buat aje...
sokmo bila nak makan - kena beli...

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kakcik dah cetak resepi apam beras, tapi buatnya tidak lagi. :)

PUTUBAMBU said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya apam tu Cik Att..!!

geram tgk..