PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, February 16, 2012

OUTSTATION HARI TU

 

 

Sebahagian gambar ketika bekerja luar daerah ..

 

DSC_0526

 

Latihan Kawad kaki semasa Program Kerjasama dan Jalinan ber sama PULAPOL KL  …

 

DSC_0529

 

Orang kuat kami …..

Perkenalkan jurulatih kawad kaki sekolah kami …

Kekurangan diri tidak menjadi halangan untuk sebuah kejayaan yang gemilang  …

Yang penting semangat dan kemahuan ….. istiqamah ..

 

DSC_0633

 

Sedikit ucapan dan penghargaan terima kasih  buat Pihak PULAPOL  ..

Yang sudi berkolobrasi dengan kami …

Terima kasih banyak2 pada Sarjan Ruhaya , SI Jalil  , SI Khalil dan semua staff PULAPOL

yang melayan kami  first class …

Bimbingan yang begitu berharga buat anak2 TKRS …

Hanya Allah yang dapat membalasnya.

8 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Seronok mendapat pendedahan begitu. :)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jurulatih kawad tu kena gout ke?

miloais milo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronoknya ada aktiviti macam ni...
baru lah terasa semangat nak bertugas

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

walau kekuraangan tapi tetap bersemangat!1...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anak-anak akak cukup seronok dalam TKRS ni...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

Tidak dr. Dia kehilangan kaki sebelah kiri hingga paras paha ketika accident hampir 15 tahun lepas.

Walaupun kekurangan ... tapi semangatnya tinggi. Kontingen TKRS kami berjaya hingga peringkat kebangsaan mewakili Penang dan pastinya akan mendapat tempat 3 utama adalah dibawah bimbingannya .

Bayangkan kita yang dianugerahkan yang cukup sifat fizikal pun tak mampu untuk melakukannya.

Cik Ina Do Do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronok ada aktiviti cam tu. gambar chik att mana ?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina Do Do Cheng

ada dalam tu ... cuba cari tengok