PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, February 16, 2012

OUTSTATION HARI TU

 

 

Sebahagian gambar ketika bekerja luar daerah ..

 

DSC_0526

 

Latihan Kawad kaki semasa Program Kerjasama dan Jalinan ber sama PULAPOL KL  …

 

DSC_0529

 

Orang kuat kami …..

Perkenalkan jurulatih kawad kaki sekolah kami …

Kekurangan diri tidak menjadi halangan untuk sebuah kejayaan yang gemilang  …

Yang penting semangat dan kemahuan ….. istiqamah ..

 

DSC_0633

 

Sedikit ucapan dan penghargaan terima kasih  buat Pihak PULAPOL  ..

Yang sudi berkolobrasi dengan kami …

Terima kasih banyak2 pada Sarjan Ruhaya , SI Jalil  , SI Khalil dan semua staff PULAPOL

yang melayan kami  first class …

Bimbingan yang begitu berharga buat anak2 TKRS …

Hanya Allah yang dapat membalasnya.

13 comments:

Kakcik Seroja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Seronok mendapat pendedahan begitu. :)

Dr K said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jurulatih kawad tu kena gout ke?

miloaiskurangmanis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronoknya ada aktiviti macam ni...
baru lah terasa semangat nak bertugas

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

walau kekuraangan tapi tetap bersemangat!1...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

anak-anak akak cukup seronok dalam TKRS ni...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

Tidak dr. Dia kehilangan kaki sebelah kiri hingga paras paha ketika accident hampir 15 tahun lepas.

Walaupun kekurangan ... tapi semangatnya tinggi. Kontingen TKRS kami berjaya hingga peringkat kebangsaan mewakili Penang dan pastinya akan mendapat tempat 3 utama adalah dibawah bimbingannya .

Bayangkan kita yang dianugerahkan yang cukup sifat fizikal pun tak mampu untuk melakukannya.

ina mail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronok ada aktiviti cam tu. gambar chik att mana ?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina Do Do Cheng

ada dalam tu ... cuba cari tengok

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

qzz0525
air huarache
ralph lauren polo shirts
coach factory outlet
hermes outlet
true religion outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses
hermes outlet
michael kors outlet
ugg outlet

时间 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

0813jejeair jordan future low chaussure pour homme L'orthèse aidera jordan homme nike votre pied et votre jambe et le gardera en ligne. Nike a cortez rouge nike femme même fabriqué de nouveaux modèles de baskets chaussures sport fille air max 90 2007 junior de nike spécialement conçus pour les vidéos de hip-hop qui ont asics gel noosa tri 11 Baskets été une sorte de placement de solution. Le milieu asics femme pas cher running et le haut sont dominés par les deux autres chaussure nike roshe run pas cher variétés.

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

www11.9
coach outlet online
coach outlet
christian louboutin
nike air max
ugg outlet clearance
coach outlet
supreme clothing
nike clothing
michael kors outlet
north face

5689 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ralph lauren polo
ecco shoes
coach outlet
off white jordan
red bottom shoes
jordan shoes
ray ban sunglasses
giuseppe zanotti
asics shoes
zzzzz2018.11.14

yanmaneee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

coach outlet sale
hermes bags
air max
christian louboutin shoes
michael kors handbags
yeezy 500
louboutin shoes uk
jordan shoes
moncler jackets
adidas gazelle