PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, February 29, 2012

TERAPI RENANG

 

CA sharekan sedikit pic aktiviti murid pendidikan khas ..

IMG_0085

Aktiviti dikendalikan oleh Fasi dar Jepun

Cik apa tak tau … dah lama lupa dah

IMG_0089

IMG_0092

IMG_0094

Dalam kesibukan dan masa yang terbatas ni ..

Dah lama tak menjenguk budak2 ni kat kelas …

Anak2 istimewa ….. permata syurga

4 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah seronok betol tgk muka mereka.

cIk JanNah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronok nye tengok muka diorang...:)

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus aktiviti sebegini...

Azlina_Lynz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronoknya...insyAllah..kami pun nak buat terapi renang ni tapi masih menunggu kebenaran dari pihak atasan..harap2lah diperkenankan...