PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, September 13, 2011

Jom Kita Bakooo Jaa …..

 

Sebuah cerita yang berlaku pada satu tengah hari yang hening ….

di Aidil Fitri ke 6

DSC00035

DSC00037

DSC00039

 

DSC00046

Mangsa  … menanti kedatangan unit forensik  ….

untuk upacara bedah siasat …

diikuti ….. upacara qulhu …..

Bismillah …..

 

SELAMAT MENGHADAPI UPSR KEPADA ANAK2 DIDIK , MOGA DIBERI RAHMAT KEJAYAAN UNTUK KITA SEMUA .

9 comments:

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

erk sian kat kambing tu...tapi bila makan mesti sedap kan..hehe..

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Eh! macam tu cara bakonye ya?

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sadis! keh keh~

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak ai, bako macam tu aje? bior betul..

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- sian si kamben...hehehe

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kamben kah...

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wooo
kebakaran! kebakaran!!
hehe

Cik Ina Do Do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

first time cik ina nengok, kenapa di bakar cik att?

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

iols tak paham ni
kenapa bakat macam tu???
iols rasa kesian plak tengok! :nangis: