PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, September 6, 2011

KU MASIH KAKU …

 

Masih kaku dan beku  …

P1040613

merah merah …..

P1040616

masih banyak  ….

Rugi …. pulang ke sini dengan tangan kosong …

sebab …. kemalasan yang berganda2 …

untuk mengeluarkan peluh …mengait …

9 comments:

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ranum yeee..mmg rugi kalu blk tgn kosong

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pokok rambutan di hadapan rumah kakcik baru berbunga dan berputik. Kalau jadi, memang lebat buahnya nanti.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun malas nak kait buah rambutan :P

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak ai... sedekah la kat kite skit

hehehe

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pokok rambutan kat umah akak mandul heee...

yg dah ada - malas
yg takder - sanggup berbeli...

Fatin Mraz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rugi mengait..maka nya..tgk ajerla..;D

NGINAP SRENGENGE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam anaknda,

tak terlambat nak ucapkan "Selamat hari Raya ".

Di mana2 pun rambutan tak memikat anak2 muda........masak meranum dan gugur .

salam melebar senyum

ieda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari raya kak....
cantas ja dahan pokok tu...hehe
tahun depan senang nak ambik buah sebab dah rendah.

Kehidupan Makkah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ssalamualaikum....selamat hari raya...blog yg bagus tapi ada 3....rambutan yg ranum.