PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, September 8, 2011

MAI SECAWAN …

 

Duduk duduk ..

ambl angin petang petang …

pe kena ..

DSC00634

lawan nya …… secawan …..

fuhhhhhh …

mak tak kelih kiri kanan dah …

10 comments:

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- wahhh kene angin petang sambil makan...x sedar abis makanan tu...hehe

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

keledek goreng ye...huhhh

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lamanye tak pekena goreng pisang

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

petang2 saya makan kek...hahaha...

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

keledek goreng~~~~~aum!

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Keledek goreng? Makan dengan gula pun sedap. :)

Hantu Kak Limah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pergh..keledek goreng versi caler oren ke tu...ramai makcik goreng x bukak gerai lg...sebok g open house...hahhahahahha....

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang sedap kalau di makan waktu petang...:)

NGINAP SRENGENGE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam eid,

dah lama tak pekena yang panas2 nih

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah wahhh

mai seketui! hehe