PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, September 20, 2011

Kesihatan. . . Jaga sebelum kena. . .



  Saya dah . . .

Kamu dah . . .

Kalau belum . . . Percuma di Semua Pusat Kesihatan dan hospital kerajaan . .


Sekarang ni ramai ... yang menyahut seruan Ilahi di usia muda ...


Jadi marilah kita sambut seruan kerajaan ....



9 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kakcik ni masih bertangguh2 nak pergi buat pemeriksaan kesihatan secara keselurahan. ;-)

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

6 bulan sekali kena wat check up

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah buat medical check-up sebelum puasa hari tu... result pun sudah dapat juga... :D

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya terus bukak google map nak tgk kat mana Penaga tu ;P

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kakcik

saya pun suami yang paksa pergi ... tu pun silap masuk daerah pulak ... patutnya saya pergi .... KK Butterworth ... tapi oklah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NM02

CA itu yang lebih elok ... pastikan kesihatan kita ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais

dah buat lega kan ...CA pun asyik bertangguh saja ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

Hahahahah ... ganas doc kita ni... Penaga tu kat Malaysia ..laaaa

norh said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

penaga? kampung saya :)