PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, May 8, 2013

PULAU SAYAK

 

Indahnya senja di Pulau Sayak ..

Tahun 2013 ni … inilah pertama kali kami sampai ..

DSC_1786

DSC_1787

Kedai Pak Usop pun dah berubah …

DSC_1788

Dah banyak meja dan bangku ….

siap ada pondok-pondok lagi ….

Untuk pelanggan menikmati mee udang sambil berkhayal kejor udang tepi pantai …

DSC_1795

Mee Udang …. Udang ada yang tenggelam kat dasar mangkuk ….

Kali ni rasanya kuah adalah cair sedikit ..

Dan ada 2 ekor udang yang rasanya …kurang fresh ..

DSC_1796

Nasi goreng udang ..

Dulu rasanya 3 ekor …sekarang dah tinggai 2…

Sangkut kat pukat kot sekor lagi ..

.

.

Semasa bayar ..

Diutarakan .. rasa tak puas hati pada tuan punya kedai ..

Alhamdulillah …. dapat feedback yang baik ….

Jadi ….. kita datang lagi lain kali …

12 comments:

Dr K said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Terus google cari lokasi pulau Sayak ni...:P

Kakcik Seroja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beso2 udangnya. :)

aDisH.sHidA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

shda pernah pergi masa besday 2 tahun lepas...jenuh makan.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad

DDZ .... dari tol selatan Sungai Petani ... hala ke Tikam Batu . Dr Tikam Batu terus ke Kota Kuala Muda / Pantai Merdeka..
Dari situ ada signboard arah ke sana ...

Nizam.Ariff said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mak aii.. udang diaa... ganas..

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waaa...

memang aku hantu udang

:)

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya penah pi sekali ja. Laaaaama dulu....tahun 90an. Rombongan kelas :-)

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Waktu tinggal di Pulau Pinang... tak dengar pun tempat ni... jika terdengarlaaaaa.... sure dah sampei...
Pantai merdeka dan Tanjung Dawai dah sampai...

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

qzz0525
coach outlet online
palladium boots
yeezy boost
coach factory outlet
football shirts
le coq sportif shoes
reebok trainers
oakley sunglasses
nike presto
tory burch outlet

时间 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

0813jejePar conséquent, basket hommes nike air jordan chaque propriétaire peut garder ce produit chez asics gel lyte v noir cdiscount lui pour l'utiliser lors d'une réparation. chaussure de running nike air max 2017 Cela dit, il existe des défis baskets femme nike free run importants inhérents aux équipes virtuelles air jordan pour jouer au basket mondiales. Habituellement, la livraison notera le asics gel stormhawk homme avis retard mais sera rapide et adidas zx 700 homme pas cher dépendra de la proximité de votre adidas zx 700 noir client au magasin qui fournit les produits.

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

www11.9
stussy
adidas yeezy
champion sportswear
pandora outlet
ralph lauren polo
moncler jacket
red bottom shoes
pandora outlet
off white shoes
clarks outlet

5689 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nhl jersey
ugg boots

christian louboutin outlet
pandora
ugg boots clearance
pandora charms
moncler outlet
coach outlet
prada shoes
zzzzz2018.11.14