PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, May 17, 2013

HADIAH HARI GURU

Kalut betul ..
Nak kasi bunga kat cikgu dia ..
Rabakkk poket mak ....
.
.
.
Kerana anak ....mak  pejamkan matalah jugak..
Kutip duit2 skeleng hat mana jumpa ....hehehehe

7 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha....anak saya senang aja, mommy dia kasik macaron 2 kotak utk cikgu tadika tu...:)

lizz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waa hadiah bunga....cantik

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Budak-budak sekarang memang pandai. Sibuk nak beli hadiah macam-macam kat cikgu. Tu tak masuk suruh beli/masak/bawak makanan utk sambutan hari macam-macam lagi.

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Comel anak Chik Att.. :)

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waka...waka...untung lah cikgu tu.....

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sekali setahun...
hehehe.

Acik Erna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalam CA..comelnya anak gadis yang pegang bunga tu