PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, May 20, 2013

BESAR HATI ..



10 comments:

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak kira la cemana dia buat atau berapa RM nilainya. Ingatan dan usaha itu sangat mengharukan, kan?

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tulus dari hati seorang anak murid. Rasa berbaloi segala penat lelah selama ni :-)

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ikhlas dan bermakna

:)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA ni Cikgu Maznah ke? :)

Touching tgk hadiah macam tu...

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Anak2 yg ikhlas...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cikgu, ni akak nak share kisah benar tau, bebaru ni ada sorang cikgu bitau akak, beberapa hadiah yg anak murid beri kat dia masa hari guru aritu, dia buang dlm tong sampah jer, tak sempat bawak balik rumah, akak tanya naper? dia kata "eleh, barang2 kat kedai 2 ringgit tu, jadi sampah sarap jer kat umah!"

terus airmata akak meleleh... terbayang camner anak murid kumpul duit dan berbesar hati nak bagi cikgu hadiah, sekali tu itu reaksi si cikgu...

bila baca Chik Att berbesar terima hadiah hanya sebuah catatan ngan berbesar hati, airmata akak meleleh lagi...masih ada cikgu yg pandai menghargai...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wow....hebatnya.....terharunya......

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ikhlas dr hati seorang murid :)

Yg tak tahan dia tulis...
"saya sayang Maznah" hihihi
(Dia mmg murid yg ikhlas)

Batu Adventure said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Speechless bila tiba bab2 ni