PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, May 15, 2013

GURU

 

Tertarik dgn kartun ni …

realiti …. pada kami …

6 comments:

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alahai... Kesian cikgu.
All in 1, macam nescafe

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pengorbanan namanye tu...

hehe, semoga bekerjaya dengan baik

:)

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pengorbanan dan ibadat..

Mamasya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Slmt hari guru cik Att
byk jasa dan pengorbanan guru....

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada parents yg buat sekolah macam tmpat "buang" anak yg selamat, akak pernah jumpa ada satu hamba Allah tu, dia hantar jugak anak dia yg sepatutnya dikuarantin sebab demam campak, alasan dia ialah sebab tak larat tengok bebudak tu bergaduh kat umah..

dia tak fikir ker camner ngan bebduak lain kat sekolah? kalau dia sebagai emak sendiri tak larat tengok anak yg terjal camtu, betapa hal lagi cikgu? bukan cikgu tu nak pandang anak dia sorang kan?

mak yg camni rasa macam nak lempang jer! buat anak kemain pandai!

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat Hari Guru Chik Att.
Tengah bukak hadiah ke?