PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, May 13, 2013

KUINGINKAN KETENANGAN ....

Update awal pagi sambil ...
Dengar ....guru bertugas mingguan mengupas tajuk "bersyukur"
.
.
.
.

Aku bersyukur kerna masih bernafas di atas bumi Allah ini ....
Aku bersyukur dengan nikmat kehidupan dan rezeki yang Allah kurniakan buat aku hari ini dan selama ini
Aku amat2 bersyukurrrr....
.
.
.

Alangkah indahnya ... dapat berlari-larian di celah celah tulip ni ....
Guling2 ... kehkeh keb ..

Entry bengong ...daripada tak ada entry


6 comments:

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA..
samalah..
Akak pun minat tulip..
Berangan sgt nak tgk tulip berkembang....

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wowwww..ada tulip laaaaa kat sekolah dia....ekekekeke

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Berlari2 guling2 dalam taman tulip... Wahhh...nak ikottt...

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau nk lari2 diselah2 tulip tu, jgn lupa jrmput akak sjaki,,,aduii ngantuknya aakak cikgu...

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

you are really a good webmaster. The website loading velocity is incredible.
It kind of feels that you are doing any distinctive
trick. In addition, The contents are masterwork. you have performed a fantastic process on this subject!


My page such a good point

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semua org ingin ketenangan dalam hidupkan.. tulip pun kA suka hehehe