PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, May 26, 2013

JOM BREAKFAST

Pagi ni cokodok bibik rasa minyak angin kayu putih ....
.

Malam tadi dia sakit kaki ..


6 comments:

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sesekali layan breakfast MCd kira ok la...hehehehe

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

harsh brown je yang buat aku teringat2...

makan time panas2

:)

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Awat pulak? Bancuh cekodok dia tak basuh tangan ka?

saifudin abu izzudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pancake & honey tu mmg sedap :)

elly nadyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kopi mc d favourite aku