PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, July 24, 2013

JUADAH WHATSAPP ...

Whatsapp jadi medium ..penyambung silaturahim..
Whatsapp juga jadi medium layoq ...juadah berbuka memasing ..
Sebahagian ...juadah yang dilayoq oleh kengkawan ...
Otak biul kat whatsapp ....hahahahhahaha...











8 comments:

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Itu semua dapat bagi idea untuk menu berbuka next day jugak...

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnye...

nak carik bihun goreng jap-jap lagi...

Acik Erna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalam CA,,jadi teringin pulak tengok gambar aje ni

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Banyaknya juadahhhh...! Geram. Balik kang saya singgah berbuka ya?

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA..
Dari rupa dah tau rasanya
Bagai memanggil2 suruh jamah..
Sikit....

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib baik saya baca entri ni pada jam 6.45pm, bukan awal pagi tadi...bahahaa

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fullemek CA.nasib baca ni masa perut dh kenyang.hihihi!

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya...dapat idea dah nak masak apa...