PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, July 17, 2013

MENU MENU BERBUKA … NASI ARAB AYAM PANGGANG MABELES…

 

DSC_0874

Bulan posa ni …semua teringin ….

Hari ni kalau pekena nasib arab best gakkkan …

Sapa ada resepi …

.

.

Blog CA ni dah lama tak update …

Rupanya ramai yang …masukkk …dek kerana menu ayam percik mabeles ni

DSC_0847

guna pemanggang ajaib ni ……

tak lah ajaib mana pun … cuma memudahkan cara …..

yang ajaib tu … kalo … tetiba buka terus ada ayam dalam tu …

hahahahahah tu ajaib lah kiranya …..

Apa pun …selamat berbuka petang ni …

CA tak tau nak masak apa lagi …

Time la ni …. goreng tolo mata kobau pun sedap … taruk kicap hehheeheh

keh keh keh ..

Tahniah pada DDZ … yang menrima cahaya mata baru ….

Untung kan …. Mommy siap buat frozen kuih lagi untuk suami tersayang ….

3 comments:

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Akak kalau nak makan beli ja dasar pemalas...hahaaaa...

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SA teringin nk mkn mandy lamb ngan nasi arab....adoila....cik abe x nk mkn katvluar plak...

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasi arab...

waaa kecur...