PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, September 16, 2010

SELAMAT HARI RAYA ……

Isshhhhh lamanya tak online …

Rasanya belum terlambat untuk saya ucapkan…

SELAMAT HARI RAYA … AIDIL FITRI ……..

Pada semua rakan2 yang masih sudi berkunjung ke teratak buruk saya ni …

Tahun ni ………… malas betul nak buat kad raya …….

napa… tah…

Dah tua kot …..

Yang geram dan bengang … tahap gabannnya….

Broadband bawa balik …

tapi ……. hampeh …. receive … 0 0 0 0 0 …

kat kg …. ada streamix……

3 hari sebelum raya ..

line ………. tak ada……mampus terus sampai raya ke-4 ….

….

.

.

.

.

102_6279

Rendang hasil air tangan aku ……

yang …….

aku belasah saja ingredientnya …….

1 comments:

NGINAP SRENGENGE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam anaknda ,

Rendang tu cukup mengiorkan.
Selamat hari raya.
Maaf zahir dan batinnya.

Wassalam.