PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, September 28, 2010

MEHH …. GOYANG

Lamanya tak update …… bukan lupa …. lepas kena Malware attack….. jadi tersentot jab… hehehe

Lagi pun apa tah yang disibukkan ……. haaa…. lepas raya ….

kena keja 9 hari berturut-turut termasuk hari ahad ….

Mana tak penin……. tapi tetap juga menjelajah blog kengkawan  .

Ziarah menziarah tu kan amalan mulia.

Selalunya kalau ziarah ke umah orang-orang lama , tentu kita di hidangkan dengan kuih2 lama…

DSC06949

ikut putaran jam …..

baulu , karas , kuih goyang , putu beras …….

Semua yang diatas ….. aku tak pandai buat

tapi…… pandai makan ….

1 comments:

NGINAP SRENGENGE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam anaknda,

Minat sangat karaeh tu.

wassalam.