PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, October 20, 2010

Pancake Nona

P1000787
Menu petang tadi … untuk anak2…
Tekak CA ….. tak jalan benda-benda ni semua ….
Tekak orang melayu …… peknga ka (lempeng ) , cokodok ka……
kenalah pada tekak melayu tegar ni …
Resepinya amat mudah ……
Sila tengok di bawah …..
P1000784
Tu dia …… siap dengan harga sekali ……
Beli sekotak ….. dan ikuti direction kat belakangnya …
10 minit siap ….. boleh dimakan …..

1 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lempeng melayu - tepung gandum dengan air garam aje... senang. makan cicah dengan kuah kari/asam pedas semalam. masyaallah, sedapnya! hehe :)