PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, June 22, 2010

LADANG ANGGUR

Dah lama aku teringin nak datang tempat ni. Kalau balik kg … tak jauh pun. Bertagak-tagak nak pergi. Cuti sekolah baru ni… isi masa lapang ziarah ke sini. Ladang Anggur Tasik Beris.  Tempatnya cantik dan kemas. Cuma kedatangan kami agak mengecewakan kerana anggur yang dah dipetik habis. Sambutan cuti sekolah , menyebabkan stok habis. Pokok yang berbuah pun tak banyak. Hanya anggur merah saja yang ada… yang lain ditutup.

102_5372 102_5378102_5397

1 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Concerning the green espresso diet program tablet.
I took it for 30 times and that i observed no results...
.What I weighed after i began the tablets is specifically what
I weighed when i finished the tablets. How can a firm assure fat loss with
their solution and it DOES-NOT operate?????

Feel free to surf to my webpage ... weight loss success
stories over 50 years old **