PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, August 12, 2012

MENJELANG HARI RAYA …

 

Akhir2 ini kurang entry ..

kerna …

Bila abang Leman jauh di mata diriku mati kutu ..

hati tak keruan …

Rinduuuuuuu ……

Walaupun …. bila duduk dekat …selalu gaduh …. .

.

.

.

nanti bila mood suda mari kita stori stori k….

CA … baca cerita korang je lah …

3 comments:

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jauh di mata, dekat di hati....

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sampai hati Abg Leman yaa... amboii.
Tak pa, takpa, kami ada. Kami bleh temankan Chik Att berbuka

doc said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Abang Leman pun mesti rindu
:)