PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, January 28, 2015

Si Bongsu ... dah darjah 1

Sekejab ja masa ... rasa sakit bersalin pun belum hilang. Dah 7 tahun . Sibongsu ni ... lahir betul-betul hujung tahun 31.12.2008 .
Cahaya yang ditunggu anugerah Allah yang tiada nilainya .
Mulut boleh tahan ... pot pet pot pet ...
Bersekolah dengan mama ... satu kelebihan ..
Boleh pau mama...
Boleh ngendeng2 mama ... kalau duit sekolah tak cukup ...
Tapi yang ni sorang lain skit ...
2 minggu makan kat kantin ... dah jemu . Dah start request   nak bawa bekal ...
.
.
Jadi mama ... kena lah bangun awal siapkan bekal ...
Didoakan moga mama istiqamah hahhahaha.... kuat hati dan tabah ... kah kah kah ...
.
.
.
Sekarang dah tak dak bibik ... mama pun mcm lipas kudung ....
.
.
.
Tapi Alhamdulillah ... dalam seminggu ada 2 hari maid yang datang harian .... mai rumah . Gosok baju .. lipat baju .. kemas baju dan cuci serta kemas rumah . Ringanlah skit ...
.
.

yang penting ... mama dah tak perlu fikirkan bab kain baju ... hahahahha .....itu masalah besaq atas batu jemala patik ... nih ... yg memang malas tahap gaban bab sterika dan lipat baju ...
.
.
.

3 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun kalau boleh nak cari bibik harian mcm tu..hahahha
bagus betul,siap request utk bawa bekal..

aizamia3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Satu kelebihan bila anak dengan kita.. ;)

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teringat masa sekolah dulu.. selalu rehat dengan mak dkt bilik guru.