PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, February 6, 2014

ASAM MANIS

Asam jawa manis ...
Tentunya ... siam mari ....
Memang manis ....
.
.
.
Dah try semai .... tak tumbuh2 pun ...

5 comments:

Rapunzel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

asam jawa ke tu?

tapi ntah, macam pelik...

aDisH.sHidA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

depa buh gula ke kat akar nya hahaha...

asam kapur sedap gak makan...nyum nyum

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mungkin sebab depa dah proses dulu buah asam tu mgkn depa wapkan jadi biji tu mesti tak tumbuh dah. Rumah mak sedara kat Perlis ada pokok asam jawa jenis manis ni...nanti kalau ada rezeki boleh kita simpan bijinya dak pon tolong semaikan.

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah lama x makan asam jawa macam tu...memang dia x tumbuh eh klau di semai...kenapa erk...

TukangKebun said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Asam jawa ni biji dia jatuh tumbuh banyak merata dalam kebun.