PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, May 12, 2010

SELAMAT HARI JURURAWAT

Pagi ni , sensorang ngadap pc, update blog sekolah dan … kerja2 yang berkaitan  …. sambil2 dengaq Sinar Radio . Celoteh Kak Engku , SY dan Krill tentang Hari Jururawat . Haaa……… satu idea …. menarik juga ,  Satu idea yang  menarik.

 

Buat Kaki Rempit ……

mat rempit malaysia

Hukuman kesalahan merempit

kerja amal …. di wad kecemasan dan kemalangan Hospital Besar

Kategori kerja … cuci mencuci , angkat mengangkat , bersih membersih dan hantar mayat ke rumah mayat (mayat kemalangan saja) …

   Rasa-rasanya ada  tak yang  insaf dan surreder tak mau merempit dah ….….

hahahahaha ……. agak-agaknya objektif tercapai tak ???????

Apa pun pada semua jururawat  in the world

khusus pada jururawat yang pernah merawati diri ini di Bagan Specialist Hospital dan Klinik Bersalin Muslimah ( aku masuk hospital pun …. sebab …. bersalin ….. Bab lain ..takuuuuuuuuut)

graphic1

SELAMAT HARI JURURAWAT

0 comments: