PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, January 12, 2017

2017.... MENGORAK LEMBARAN BARU KEHIDUPAN

Start 2017 ... CA berpindah tempat bertugas .
Alhamdulillah , dapat balik mendiami rumah sendiri. CA sendiri   tak jangkakan akan dapat bertukar. Apa pun ..semua Allah dah tentukan. ....

20 tahun lebih ... mengajar di bandar . Tetiba bertukar ke sekolah kampung yang agak jauh.
Nanti ... CA story len ...

Dalam minggu ni .... kabus memang tebal. Suasana baru ... terutama bagi Aisyah  .... yg sebelum ni kenal jerebu  saja .
Di kawasan perbukitan ni ... jam 10 pagi masih ... tebal berkabus ... dan cuaca sejuk nyaman.
Cuma menghala datang tu menyeramkan saja ....

0 comments: