PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, September 2, 2014

ROSEMARY DATANG LAGI

Adik hadiahkan rosemary Cameron Highland buat kakaknya . Yang dah berapa kali tanam .... asyik2 kojol ja. Jadi pendekatannya .... pindahkan pokok ke dalam pasu... dan semai 5 anak pokok baru. Petang semalam ..... kesihatan anak2nya... amat memberangsangkan .... segar dan tak layu . Harap2.... panjang umurnya...

12 comments:

Dr K said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wife saya tanam jugak rosemary...
alhamdullilah..
ada yg hidup
ada jugak yg kojol...hahaha

@na said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam CA,
kami dah cuba berkali2 tetap kojol...
tp ttp akn cuba...

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya tanam terung .. semua hidup.
Rosemary ni sejenis sayuran ke ?

uncle gedek said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

OOooo... inga rosemary ni nama ahmoi...

mai has said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya ada projek yg memerlukan rosemary dgn banyak.kene belajar tanam ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum Chik Att.
Penjual herba beritahu saya, pokok rosemary kena tanam tempat yang dapat banyak cahaya matahari dan kena rajin siram air. Jangan lupa taruh baja hehe..

geraugebang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nanti kita nak tanam pokok sunkist...kojol tak agaknya...ha ha ha...akaq yang kojol karang...nunggu tak hidup-hidup...

mama arif said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

harap pokok ini tumbuh terus subur...nanti boleh buat jus minuman rosmary...

Mummy Dina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Baru tau rupanya rosemary bileh tanam kat tempat yg panas..ingatkan mesti tempat sejuk je..hehe

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

qzz0525
nike air max
canada goose jackets
coach outlet online
san antonio spurs jerseys
michael kors outlet
kappa clothing
supreme clothing
kate spade outlet
true religion jeans
michael kors wallets

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

www11.9
jordan shoes
nba jerseys
christian louboutin
nike shoes
coach outlet
louboutin shoes
ralph lauren polo
canada goose jackets
ralph lauren polo
pandora charms

5689 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zzzzz2018.11.14
nhl jersey
ugg boots

christian louboutin outlet
pandora
ugg boots clearance
pandora charms
moncler outlet
coach outlet
prada shoes