PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, September 3, 2013

POKOK TOMATO SAYA

 

Pokok tomato saya berbuah lebat. Harga pasaran tomato  sekg RM3.50.

Saya dah dapat berjimat . Boleh simpan …untuk bubuh minyak keta….

Anda bila lagi … hehehehehehe

Semalam… 2 biji tu … dah buat cicah ngan budu ..

10 comments:

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA
Sedap tomato jenis ni
Masam2...
Buat gulai kari mmg best..

Kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bagus usaha CA ni. :)

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Potong2 cicah sos dgn mayonis pun sedap.

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

buat kerabu sodap...

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mkn mcm tu aje pun sofap kan..CA pokok tomato seduai tanam dlm pasu x?

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

*sodap

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Amanda Suria
yang tu CA tanam dalam pasu... tapi ...dia naik tinggi ..jenuh cari member bg dia tumpang ..

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus untuk mata yang sihat

Faarihin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nampak menarik buah tomato tu.

Mamasya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bagus Cik Att nanam tomato....tak sia2 berbudi pada tanah ada hasilnya..