PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, August 22, 2013

GULAI AYAM

Orang utara panggil gulai

orang blah lain … panggil kari …

Apa-apa pun janji bleh ngappp…

DSC_0075

shoot terus dalam periuk …

DSC_0076

8 comments:

Kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kakcik sebut gulai kari...hehehe

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Huihhh berlinang minyakkk...gulai sakan!

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya panggil kari :)

bila tinggal saki baki, cicah roti sedap woooo..

mokjadeandell said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

guna rempah kari alagapa ka..

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cikgu tentu tak kedekut minyak masa menumis, saya suka org yg tak kedekut, dijamin harum aroma gulai karinya...:)

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tengok ni baru persan lama dah tak buat gulai ayam.... teringin la pulak.. nak buatla ujung minggu ni

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cikgu
Mmg nampak sedap
Gulai cikgu tu...
Mai sepiring.....

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Semalam saya masak kari ayam, hari ni saya masak ayam goreng pulak gara2 kat kedai tak dak ikan!