PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, January 24, 2010

Pantai Kamloon

Tiap kali melalui lebuhraya Utara Selatan

Pasti terpandang kawasan ni sebelum jambatan Sungai Muda

Entah mimpi apa….

Hari Baba ajak ronda ……

Sampai lah ke sini

DSC06473

DSC06464

DSC06458

Tempatnya cantik …..

Jambatan kayu yang dibuat pun menarik…

ada pondok berteduh …

DSC06468

Suasana di  kelilingi tasik ….

ramai yang memancing …..

DSC06455

DSC06472

cuma…….

satu yang tak menarik ….

kemudahan tandas … kurang …

tiada lampu …

tiada air…..

macam mana org nak qada hajat kalau terdesak ….

org lelaki boleh laaa…

org perempuan cam na?????

0 comments: