PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, August 21, 2009

Birthday Ashraff


Birthday yang dah lama diraikan..... apa-apapun happy birthday sayang.....

1 comments:

Helmiyani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

budak2 mmg suka kalau bab sambut2 birthday ni kan.. kalau tak buat besar2 pun takpe, dapat kek sebiji pun cukup puas ati :)

kalau akak nak buat blog bagi page yang besar, akak pilih template yang-'mininma stretch'. pastu cuba tengok.. selamat mencuba.