![102_5192 102_5192](http://lh5.ggpht.com/_3hIO7TucDUE/TCGWOAcnnXI/AAAAAAAAAag/4Nuk7lvnjck/102_5192_thumb%5B15%5D.jpg?imgmax=800)
Sebelum Masuk ke oven …
![102_5203 102_5203](http://lh4.ggpht.com/_3hIO7TucDUE/TCGWSZKVahI/AAAAAAAAAao/KMLFFKd0kXk/102_5203_thumb%5B10%5D.jpg?imgmax=800)
Tadaaaaa …. siap …. sikit itam sebab cheff sibuk layan CAHAYA …. hahahaha
RESEPI
8 keping roti yang sapu dengan margerine / butter
450 ml fresh milk
4 sudu gula
3 sudu butter
4 biji telur
3 sudu tepung jagung
sedikit esen vanila
secubit garam
badam , kismis atau apa saja yang ingin ditabur untuk mencantikkannya .
CARA
1. Roti dicerai2kan dan diatur dalam loyang .
2. susu , gula , telur , butter , garam , esen vanila dan tepung jagung diblender
3. Tuang atas roti dan biarkan selama 15 minit .
4. Taburlah apa yang berkaitan dan bakar suhu 180 c , dalam 45 minit (ikut keadaan )
0 comments:
Post a Comment